In dit pakket zitten zes opzetstukken voor de Sybian, die niet mee worden geleverd met het standaard pakket. In het pakket zitten:
– De Gmini: de Gmini is ontworpen voor g-spot stimulatie en heeft een diameter van 3,5 cm op het dikste punt.
– De Gmax: de Gmax is ook ontworpen voor g-spot stimulatie maar heeft een andere vorm dan de Gmini. Ook is de diameter, met een afmeting van 4,5 cm, groter.
– De X-Large RealLike sleeve: deze sleeve heeft de vorm van een penis met een lengte van 15,2 cm en een diameter van 5,1 cm. De sleeve is te gebruiken door deze over het medium opzetstuk te schuiven.
– De Jumbo RealLike sleeve: deze sleeve heeft de vorm van een penis met een lengte van 17,1 cm en een diameter van 5,8 cm. De sleeve is te gebruiken door deze over het medium opzetstuk te schuiven.
– De Vinger: dit is, met een lengte van 8,9 cm en een diameter van 1,9 cm, het dunste opzetstuk van de Sybian. De vinger is realistisch vormgegeven met onder andere een nagel.
– De Dubbel: dit opzetstuk is gemaakt voor dubbele penetratie. Beide delen hebben een lengte van 10,8 cm en een diameter van 3,4 cm. Waarbij de ene schacht geribbeld is en de ander glad. Beide delen hebben de “medium” afmeting zodat hier de RealLike opzetstukken overheen kunnen worden geschoven.
Alle opzetstukken zijn voorzien van een vochtbarrière die de Sybian beschermt tegen alle vrijkomende vloeistoffen. De opzetstukken worden niet standaard geleverd bij het Sybian seksmachine pakket.
MateriaalC-Flex® TPE
WaterdichtJa
BuigzaamJa

EUR 299.00

Meer informatie